Laserchirurgie

Cataractchirurgie

Andere operaties

Andere diensten

Dr. Mathys, oogarts in Brussel

De praktijk werd geopend in 1988 in de Van Overbekelaan 166, 1083 Brussel en beschikt over de meest recente apparaten en de modernste technologie voor diepgaande oogonderzoeken. De naam van het kabinet is “Brussels Eye Specialists op B.E.S.”.

De oogziekten die we behandelen

Onze praktijk is gespecialiseerd in de behandeling van veel oogziekten, waaronder:

Dr. Bernard Mathys

Oogchirurg in Brussel

Dr Mathys is de huidige Algemeen Secretaris van de BSCRS (Belgische Vereniging voor Cataract- en Refractieve Chirurgen) en heeft een speciale interesse in chirurgie sinds het begin van zijn praktijk.
Hij heeft verschillende spreekbeurten gehouden over refractieve en cataractchirurgie, heeft hierover verschillende meetings en cursussen georganiseerd. Hij wordt regelmatig uitgenodigd voor “live surgery”-sessies tijdens nationale en internationale congressen.
Hij is actief lid van de ASCRS (American Society of Cataract & Refractive Surgery) en de ESCRS (European Society of Cataract & Refractive Surgery).
Hij heeft verschillende artikels gepubliceerd in internationale Oftalmologische tijdschriften.
Hij heeft meegewerkt aan een boek over “Refractieve Chirurgie”, gepubliceerd in de Verenigde Staten en aan een recent boek over “Cataractchirurgie na Refractieve Chirurgie”.

Foto's van de kliniek